Lipcsei: Soroksár.

FradiMob - 2017. június 20. kedd, 17:15

Csak a szokásos...
Pár napja dirrrel-durral közölte a klub, hogy Lipcseivel szerződést hosszabbítottak.

Mert mit is nyilatkoztak?

"Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója azonban az Origónak cáfolta azokat a híreket, miszerint a jelenleg a harmadosztályú tartalékcsapatot irányító szakember távozna a Fraditól.

– Semmi sem igaz – cáfolta a vezető a Lipcsei távozásáról szóló értesüléseket. – Miközben az FTC vezetése igyekszik folyamatosan fejleszteni a klubot, arra is nagyon ügyel, hogy ápolja a hagyományokat, tisztelje és megbecsülje a legendákat. Ilyen legendás alakja a Fradinak a klubrekorder Lipcsei Péter, aki évek óta edzőként erősíti az egyesületet. Minden ellenkező híreszteléssel szemben Lipcsei Peti a Fradi kötelekében marad a jövőben is.

A klubvezető a teljes interjúban azt mondta, egyes blogok, illetve szurkolói csoportok próbálnak zavart kelteni a klub körül. Úgy véli, „hogy azok, akikről beszélek, magukra hagyták a csapatot és a Fradit például az ősi rivális Újpest elleni Magyar Kupa-döntőben is”.

Kubatov: "Lipcsei Petivel van egy megállapodásunk. Ameddig én elnök vagyok, ő itt fog dolgozni, ha ő is akarja. Lehet, hogy Soroksáron lesz NB I-es edző, de nem engedjük el a kezét."

Aztán ma megtudtuk, hogy Jova,Dragóner,Csilus és Kleinheisler is távozik és:

A Ferencvárosi Torna Club és a Soroksár megegyezett egymással, így a jövőben Lipcsei Péter tölti be az NB II-es bajnokságban szereplő Soroksár vezetőedzői posztját.
Lipcsei Péter stábjának tagja lesz Dejan Milovanovic pályaedző, Végh Zoltán kapusedző, valamint Tímár Ádám erőnléti edző is.

A gyengébbek kedvéért: A Soroksár nem a Ferencváros!


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva