Íme Kubatov kedvenc gyilkosa!

Administrator - 2012. június 06. szerda, 13:16

Minisztériumi támogatás Fradi módra.Az elmúlt időszakban több cikkben is használtuk a "Kubatov kedvenc gyilkosa" megjelölést a Fradi Security egyik tagjára.
Rendszeresen kapjuk az leveleket,hogy mondjuk el,kiről is van szó valójában,és mi a köze az illetőnek Kubatov Gábor parlamenti képviselőhöz, Fidesz pártigazgatóhoz.
A kéréseknek eleget téve,bemutatjuk Kubatov kedvenc gyilkosát.

Íme Szabó Ferenc, vagy ahogyan többen ismerik Szőke Feri.Szabó Ferenc egyik volt osztálytársa szerint fiatalon "dózsa" szurkoló volt,de egy a "dózsa táborban" történt konfliktus miatt bosszúból Fradista lett. Nem tudni ebből mi igaz,csak az,hogy egy újpesti szakközépiskola tanulójaként ismerték meg a B-Középben.
Ott volt a híres 2-es szektor alakulásakor a fiatal,vékony,de bevállalos Szabó,mely csoport legismertebb vezetője Hypos Feri volt.
(Hypos mellett a csoport "vezetője" volt "Sziszi" (Szilágyi György jobbikos képviselő), "Kő" és "Bencsik Csabi".)
Ezzel a csoporttal járt meccsekre Kubatov Gábor autószerelő is.

Szabó, később különböző alvilági csoportokban "dolgozott", a Tahitótfalúnál likvidált Seres Zoltán katonája is volt.
Ebben az időszakban Szabó annyira pénzéhes volt,hogy a 2-es szektor szinte összes tagját megtámadta különböző indokokkal és pénzt követelt tőlük.
Volt olyan szurkolótársa,akit a budapesti Feneketlen tó partjára vittek le bűntársaival, és ott fegyvert sütöttek el a feje mellett,hogy ezzel presszionálják a fizetésre.
Hypos Ferit is megtámadta a Simon söröző előtt,pont akkor,amikor kb.200 Fradista gyülekezett ott,és később mentek az MTK-Dózsa mérkőzésre,ahol a stadionból kiérkező lilákat verték meg.

Kubatov Gábortól is pénz követelt Szabó,ennek okáról és körülményeiről nemsokára bővebben is írunk.

Szabó ámokfutását a börtön szakította félbe.

"A büntetett előéletű, pénzbehajtással és kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó férfiak az őket többször is becsapó főnöküket ölték meg. Ketten életfogytig tartó, ketten pedig összesen 21 évnyi börtönbüntetést kaptak.
Az ítélet szerint Gózony Mihály pénzbehajtó és kábítószer-kereskedő, alvilági gúnynevén Olasz Misi több ízben is "átverte embereit", így vált a leszámolás áldozatává. A vádlottak 1996 nyarán főnöküket üzleti ügyre hivatkozva a Pest megyei Szada község közelében egy elhagyatott helyre csalták, és több lövéssel megölték."
Szabó 14 évet kapott,amiből feltételesen szabadult.

Szabadulása után előbb Tóth Csabát (TCS) kereste meg,hogy rúgja ki soraiból Hypost,és dolgoztassa helyette őt.
Nem volt szép lépés,hiszen éveken keresztül Hypos testvére látta el csomaggal,pénzzel a börtönben Szabót.
Hypos tudomást szerzett erről,gyűlölte is emiatt.

Aztán Szabó a Fradi Security tagja lett,de előtte megszervezte a Hertha elleni botrányt.
Erről is lesz bővebb cikk.
Egyelőre csak annyit kell tudni,hogy a mérkőzést biztosító Doorman Securityvel a meccs előtt megegyezett, a rendért cserében pénzt kapott,de aztán ő volt az aki elárulta őket,és a szurkolókat vezényelte. (Akkor még bíztak benne a szurkolók.)Mint a képen is látható, Szabó a Fradi Security egyenruhájában van.
A mostani törvények szerint ez bűncselekmény,kivéve,ha ő mint biztonsági őr dolgozik a cégnél.
Na persze,ilyen múlttal nem dolgozhatna...
Nem is biztonsági őr,hanem "szurkolói koordinátor", így viszont bűncselekményt követ el azzal,hogy a cég egyenruháját veszi fel.
A security tagjaként zsarolt be több szurkolót 2 éve,akkor 1.5 milliót követelt tőlük.

Kubatov klubelnök erről tud,de nem tett ellene semmit.
Kubatov arról is tud,hogy Szabó a securitys fizetését,ami 400ezer forint havonta, bűncselekményekből származó bevételekkel egészíti ki. De nem tesz ellen semmit.
Kubatov tud Szabó múltjáról is,hiszen őt is megtámadta,de mint azt Szabó elmondta, "ezt ők megbeszélték", és azóta " család-baráti a viszony", amit megerősít az,hogy találkozásukkor "szlávos csókkal" köszöntik egymást.

Ezért írjuk azt,hogy Szabó Szőke Ferenc ,nem más,mint Kubatov kedvenc gyilkosa.
Mert míg ez az ember havi 400ezret keres,addig az utánpótlás edző eladja az autóját,mert éhezik a családja.
És mert míg ilyen emberek dolgoznak a klub őrző-védő cégénél,addig mi szurkolók vagyunk a "bűnözők".
És mert az ilyen emberek,akik hozzáférnek a mi szurkolói kártya adatainkhoz (erről is lesz bővebb cikk dokumentumokkal) .
És mert ezek az emberek fogják nemsokára a névre szóló belépőket összehasonlítani a személyi igazolványunkkal.

ÉS MERT EZEK AZ EMBEREK,AKIK KUBATOVTÓL KAPJÁK A FIZETÉSÜKET,ÉS AKIKNEK A VEZETŐJE TÉGLÁS SÁNDOR A NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM ALKALMAZOTTJA, EZEK,A FRADI SECURITY TAGJAI EGY OLYAN KÖZTÖRVÉNYES MAFFIA BŰNCSELEKMÉNYBE KEVEREDTEK, AMELY HATALMAS SZÉGYENT HOZHAT AZ FTC-RE, ÉS KUBATOV KÉPVISELŐSÉGÉBE IS KERÜLHET.

Pár nap és megtudjátok...

 

Utolsó módosítás 2012. június 06. szerda, 18:34
Vissza az oldal tetejére