Újabb pálfordulás Ballaitól.

Buga Jakab - 2015. május 06. szerda, 10:24

A Zöld és Fehér magazin szurkolóellenes írója szerint Orbán nem geci...


Felmondott a Magyar Nemzet sportrovata.

A Fideszes Napi Gazdasághoz igazolnak. Állítólag már hónapok óta gondolkodnak ezen, mióta a Magyar Nemzet tulajdonosa Simicska közölte, Orbán egy geci.

A kijelentés után a Fideszes seggnayalók nagyrésze valamelyik pártközeli médiához léptek le, igen sokan a közmédiához. Persze volt olyan, aki a Jobbik tv-csatornájához ment. És szerinte sem geci Orbán.

A Népszabadság szerint a Magyar Nemzet 5 fős sportrovatának minden tagja egyéni döntést hozva júniustól áll át a Napi Gazdasághoz.

A rovat vezetője Ballai Attila aki a Zöld és Fehér Magazin cikkírója is egyben.

Volt szerencsénk személyesen is beszélni vele egy véletlen találkozó során. A tényeket letagadva csak mondta és mondta a klubház hazugságait.

Ő egyébként a Népszavától igazolt a másik oldalon lévő Magyar Nemzethez. Akkor is egy teljes rovatot vitt át.

Ezek után kíváncsian várjuk mikor jelenik meg valamelyik rivális klub, mondjuk az Újpest színeiben.

A cink.hu így ír róla:

Ballai nem egyszerűen sportújságíró, ő évek óta a magyar sajtó legnagyobb Orbánba szerelmes lantosai közé tartozik mint általános publicista. Ő az, akinek a Fradi-stadion megnyitójáról írott véleménycikkében olyan gyorsan pörgött a nyelve, hogy kicsúszott a nyáltól síkos kanyarban, és az Imádott Férfit, vagyis O. Viktort Nagy Péter cárhoz, Mátyás királyhoz és Eiffelhez hasonlította.

Utolsó módosítás 2015. december 04. péntek, 09:33

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva