Tojás: Legyen béke! A Fradi az áldozat.

FradiMob - 2016. október 30. vasárnap, 14:47

Ne legyen a Ferencváros presztizskérdés...Nem is olyan régen egy cikkünk arról szólt,hogy az FTC örökös bajnoka és a klub egyik vezetője igen keményen összeveszett. Anyázták egymást.

Gyöngyösi András Tojás vízilabdázó és Nyíri Zoltán aki amúgy szintén vízilabdázik.

A konfliktus teret kapott nálunk és minden olyan platformon ahol a klub vezetőit támadni szokták.

Köztük a cközép nevű szarkeverő senkiknél.

Ma egy cikket posztoltak a facebook oldalukon,amihez Tojás hozzáírt. Íme:

Nincs értelme a háborúnak. Menjetek be es mutassátok meg!!! Ez az egy út a járható! Ne legyen a Ferencváros presztizskérdés! Nektek főleg nem lehet!!!

Nincs értelme a háborúnak. Hidd el nekem... Nem fáradtatok bele? Nem hiányzik a Fradi???

Legyen béke!!!

Aztán a szokásos cközepes reakció, aki másként gondolkodik mint ők,azt megvették, pénzt kap, meghülyítették és a többi mocskolódás:

András Gyöngyösi ezt a Nyíri Zoli mondta neked? Mi bejártunk, bérletesek voltunk, mégis csak a rágalmakat kaptuk tőle és kapjuk a mai napig.

Erre Tojás reagált és válaszolt azoknak akik szintén odaírtak:

Nincs elég szarás mindenhol? Mutassátok meg! Ahogy máshol is.. EB-n,mindenhol!!

Nekem nem mond senki semmit... De ha valaki én tudom hogy a béke a megoldás. Háború még sose volt áldozat nélkül és itt a Fradi az áldozat akit mindenki szeret... Nekem csak fáj... Erővel az erő ellen... Fradizmussal...

Béke nem személy hanem szándék függő.

Csak követem az eseményeket. Láttam a videot.., mikor nem ment oda a csapat... Na az fájt. De béke kell és nektek kell meglépni! Higgyétek el.

Ti veletek ki tudja ma hol lennének. Az EB-n is ti adtátok az igazi erőt... Most is libabőrőzik ahogy visszagondolok... Na ez hiányzik.

EB-n se szedtek ki senkit... Szurkolás kell ahogy az EB-n volt!!! A hülyeségek meg nem kellenek. Sajnos sokan felhasználnak titeket is...
Ha az EB-n lehetett szurkolni akkor a Fradiért főleg lehet,hűlye értelmetlen rigmusok nélkül... Aki meg nem érti hogy arra nincs szükség azt nektek kell kiszűrni... Akkor lesz újra nagy a Ferencváros!
No politika... Szurkolás! Ahogy az EB-n. Az csodálatos volt!!

Politikai téveszmék is nagyon ártanak a helyzetnek.. Sokan félreértik vagy felreértetik a dolgot... Felhasználva a Ferencvárost is a kormány támadására,a megosztásra. Ez az őszinte véleményem.


Utolsó módosítás 2016. október 30. vasárnap, 15:23

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva