Reagált az FTC a secus botrányra.

FB - 2016. február 23. kedd, 19:43

Totál hülyének néznek mindenkit...Reagált a klub a Fradi Security politikai akciójára. (Erről itt) Ezek totál hülyének néznek mindenkit...

Íme:

Az idén 117 éves Ferencvárosi Torna Club több ezer gyermek és felnőtt sportoló otthona. A klub az egyik legrégibb, legnagyobb hagyományokkal bíró magyar sportegyesület, amelynek egy 2015-ös reprezentatív felmérés szerint 1,7 millió szimpatizánsa van. Az FTC a leghatározottabban kijelenti, hogy az egyesület nem kíván politikai kérdésekben állást foglalni.

Természetesen a klub sem most, sem máskor nem kért senkit arra, nem küldött bárkit olyan céllal bárhová, hogy útját állja bárkinek, esetleg bárkit szabad akaratában megakadályozzon. A sajtóban felmerült legfrissebb találgatásokra reagálva az FTC határozottan kijelenti, hogy nem a Fradi Security Kft., nem a klub munkavállalói azok a személyek, akikről ma bizonyos platformok ezt állították a Nemzeti Választási Irodában történtekről beszámolva. Akik ezt írták, azokat bizonyára megtévesztette az illető(k) Facebook profilja, ha a tisztelt sajtómunkás figyelmesen végignézte volna, akkor a közel 1 milliárd profil között akad még jó pár, ahol a zöld-fehér érzelműek így, munkahelyként az FTC 1899-et beírva nyilvánítják ki ragaszkodásukat a klubhoz – olvasható a Fencvárosi Torna Club MTI-hez eljuttatott közleményében.


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva