Fogalmatok sincs, hogy milyen érzés kitaszítottnak lenni.

FradiMob - 2015. december 14. hétfő, 14:26

Majd megszületik az új kistestvér, aki majd helyettesíti az utcán maradt öcsköst. Majd megszokjátok...


“Nincs igazatok. Fogalmatok sincs, hogy a Népligetben szurkoló srácoknak mi jár a fejükben. Fogalmatok sincs, hogy milyen érzés kitaszítottnak lenni. Fogalmatok sincs, milyen érzés nem bent lenni, amikor nagyon vágytok rá.

Kicsit olyan, amikor a családfő új lakásba viszi a családot. Olyanba, amiről már sokat beszélt a családjának. Talán a legkisebb gyerek álmodozott a legtöbbet az új lakásról, hiszen ő volt az, aki a legjobban szereti az otthon melegét. A családfő még végig is vezette a költözés előtt a családot az épülő lakásban. A legkisebb is ott volt, ámult és bámult. Volt sok ígérgetés.

Eljött a költözés napja. Az új lakás nagyobb, tágasabb, összkomfortosabb. Mindenki ilyenre vágyott. Aztán kiderül, hogy a családfő a gyerekek közül a legkisebbet nem engedi az új lakásba. Ma nincs hova mennie, csak az utca maradt, mert a régi lakást lebontották.

Miért nem mehettünk a CSALÁDDAL az új lakásba?
– mert olykor sáros cipővel mentünk be a lakásba
– mert olykor eltörtük a vázát játék közben
– mert olykor hangosak voltunk

Olyanok voltunk, mint a családfő – gyermekkorában!

De ez még nem lenne annyira fájó! Az az igazán fájdalmas, hogy a család többi tagjától csak azt hallani, hogy mennyire hiányzik a kis-tesó.
De, hogy tennének érte valamit? Na azt nem látni.

A legkisebb gyerek sok mindent tett a családért. Sokszor többet, mint a többiek.

Mit mond a családfő? Majd megszületik az új kistestvér, aki majd helyettesíti az utcán maradt öcsköst. Majd megszokjátok!”

(x)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva