Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Miért jó a Fradiba?

- 2012. április 20. péntek, 07:47

Bánki József, Ifj. Albert Flórián, Lisztes Krisztián, Sváb Dániel és Vattai Balázs adnak választ erre a kérdésre a legfiatalabbaknak.

Amint arról beszámoltunk, a Ferencváros honlap 16 és 19 óra között toborzót tart a Népligetben. A szervezők szeretettel várnak minden 1999 és 2006 született fiút, valamint lányt. További részletek a toborzóval kapcsolatban ITT.

Az eseményre kilátogató fiatalok először élhetik bele magukat, hogy milyen is lehet a Ferencváros kötelékébe tartozni, ám vannak olyanok, akik már évek, netán évtizedek óta a Fradi Család tagjai. Most őket kérdeztük: Miért jó a Ferencvárosban játszani?

Bánki József: - Ez egy életérzés, egy filozófia. A Ferencváros a Kárpát-medence legnagyobb klubja, egy csodálatos közösség, ami révén még az egykori serdülő csapatból is máig tartó barátságokat tudhatok a magaménak. De nem csak labdarúgókkal, hanem a kézilabdázókkal is évtizedes kapcsolatot ápolunk. Soha nem volt olyan családias környezet máshol, mint a Ferencvárosnál.

Ifj. Albert Flórián: - Ha valaki eléri a céljait, és bekerül a Ferencvárosba, akkor egy olyan életérzést, valahová való tartozást kap, amit más egyesületben nem. A Fradinak mindig is volt gyökere, hagyománya, éppen ezért nagyon fontos, hogy az edzők ezt át tudják adni a gyerekeknek is. Ha sikerül a gyerekekkel megértetnünk ezt a filozófiát, akkor mindent megtesznek a Fradiért, és nem azt nézik, hogy kitől kapnak jobb ajánlatot.

Lisztes Krisztián: - A Ferencváros egy patinás klub, amelynek fantasztikus történelme, eredménylistája és játékosai vannak. Mindenki számára nagy motivációt jelenthet, hogy ha eléri a célját, és felkerül az első csapathoz, mivel akkor egy csodálatos közönség előtt futballozhat az Albert Flórián Stadionban.

Sváb Dániel: - A Ferencváros az ország leghíresebb, legsikeresebb csapata, és ez a klub rendelkezik a legjobb közönséggel. A Fradiban játszani több mint különleges. Egy ferencvárosi játékost – legyen az utánpótláskorú, vagy felnőtt – mindig megkülönböztetett tisztelet övez.

Vattai Balázs: - A fiatalok számára azt tudnám mondani, hogy itt rengeteg jó, felkészült edző van, és a körülmények is adottak ahhoz, hogy csak a focira keljen koncentrálni. Emellett a Ferencváros az ország legnépszerűbb csapata, amelynek mezét a mai napig hatalmas megtiszteltetés viselni.

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva