Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Idegenben könnyebb

- 2012. március 23. péntek, 14:04

Az NB I 21. játéknapján Szombathelyre látogat Détári Lajos csapata.

Csapatunk vasárnap az NB I 21. fordulójában a Haladás otthonába utazik. A vasiak egy ponttal lemaradva közvetlenül mögöttünk, a 10. helyen állnak, így egy roppant kiélezett mérkőzésre van kilátás.

A mieink szakmai igazgatója, Détári Lajos a ma délelőtti tréninget követően mondta el véleményét a 18 órakor kezdődő találkozóról.
- Ahogy minden mérkőzés előtt, úgy most is győzelmet várok – fogalmazott Détári. – Ha megnézzük, akkor az Albert-stadionba több alkalommal is úgy jönnek az ellenfelek, hogy beállnak védekezni, nem akarnak futballozni. Háromszor is 0-0-t játszottunk hazai pályán, nyilván erre is felkészülünk, de úgy tűnik, hogy idegenben, ahol a másik fél is játszani akar, könnyebb dolgunk van.

A Haladásnál nemrég edzőcsere történt, Aczél Zoltán helyét Artner Tamás vette át.
- A szombathelyi egy fiatal csapat, amely egy új edzővel dolgozik. Egészen biztos, hogy sok néző látogat majd ki a találkozóra, minden kétséget kizáróan nagyon jó hangulat lesz majd – folytatta várakozásai taglalását szakvezetőnk, aki arról is beszélt, hogy milyen lehet csapatunk Somalia nélkül. – Egy ilyen gyors játékost nagyon nehéz pótolni, de más módon igyekezünk csökkenteni a hiányát. Nélküle is meg kell nyernünk a találkozót.

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva