Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Dombi: Régen féltünk az Albert Stadionban, mára ez már megszünt

- 2012. március 03. szombat, 06:59

Dombi is nyilatkozott a hétvégi meccsel kapcsolatban

– A kilencvenes években nem nagyon terveztünk ponttal a Fradi-pályán, de Budapesten sem – kezdte a hajdúsági kedvenc a pepsifoci.hu-nak. – Sokáig úgy voltunk vele, hogy legyünk túl rajta, hiába fogadkoztunk, kimentünk és mindig megremegtek a lábak, még akkor is, ha otthon már ezzel nem volt gond. 2001-ben és 2002-ben aztán meg tudta verni a csapat a Ferencvárost a saját stadionjában, de ez nem vált rendszeressé. Sokszor már mi voltunk az esélyesebbek, de maximum döntetlenre voltunk jók, ami persze soha nem rossz eredmény az Üllői úton, de úgy tűnt, a Fradi-fóbiát nem olyan könnyű levetkőzni. Emlékszem, 2004-ben az első helyről vártuk az Üllői úti meccset az utolsó fordulóban, de kikaptunk, pedig akkor már nem voltunk kishitűek, hiszen reális esélyünk volt a bajnoki címre, de valahogy akkor sem jött össze. Volt három év, amikor a Fradi az NB II-ben szerepelt, majd ezt követően egyszer kikaptunk, egyszer pedig balszerencsés módon vesztettünk el két pontot, hiszen egy öngóllal egyenlített a Fradi – összegzett Dombi.

A labdarúgó mostanában már nem érzi a csapattársain a kishitűséget a Fradi elleni idegenbeli mérkőzéseken, és azt reméli, szombaton lezárják a tízéves időszakot.

– Annak ellenére, hogy az idegenbeli győzelmek mostanában elmaradtak a Ferencváros ellen, már egyáltalán nem érzem a Fradi-fóbiát a csapaton. A fiatalokat ez nem is érdekli, ők mennek, darálnak, teljesen mindegy nekik, hogy ki az ellenfél, nem csinálják össze magukat, az én korosztályom pedig már nem lát a mostani Ferencvárosban akkora egyéniségeket, mint amilyen korábban Lipcsei, Dragóner vagy mondjuk Szűcs volt. Vagyis valójában, már nincs kitől félnünk. Persze tudjuk, hogy mégiscsak a Fradi lesz az ellenfelünk, de már nem olyan félelmetes az Üllői út, mint korábban volt, és ezt egyáltalán nem bántásból mondom. Azt azért nem akarom kijelenteni, hogy 10 év után újra megverjük a Fradit az Üllői úton, de tisztában vagyunk az erőviszonyokkal és természetesen az a célunk – tekintett előre Dombi.

pepsifoci.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva