Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Csank: A Fradi még mindig kiesőjelőlt

- 2012. február 28. kedd, 16:35

Egykori edzőnk a Pepsifocinak értékelte a Fradi igazolásait.

Kulcsár Dávid (FTC):
– Kulcsár egy jó futballista, játszott már nálam is a Fradiban, egy rakás NB I-es, NB II-es meccse is van már, tapasztalt játékosnak mondató kora ellenére. Kimondott erősítés, több poszton lehet használni, nagyon gyors játékos. Mellesleg megjegyezném, hogy ha a Diósgyőr helyében lettem volna, megtettem volna mindent, hogy odakerüljön, hisz miskolci születésű, ott is nevelkedett. Csatárvér van benne, de védőt is tud játszani, sőt, az angol edző (Bobby Davison – a szerk.) idején középen is futballozott, amin ő is csodálkozott, viszont nagyon jól játszott. Nem is kellett volna elküldeni.

Csank János kétszer is volt edző a Ferencvárosnál, így kiválóan ismeri az Üllői úti viszonyokat. A télen sokat vitáztak különböző fórumokon arról, üdvözítő vagy veszélyes-e, hogy az FTC zömében nagyon fiatal labdarúgókkal erősített.

– Nem rossz az irány, de azért nem hiszem, hogy ha esetleg például “probléma van” a Debrecen elleni meccsen, akkor a fiatalok után kapkodnak majd – mondta a Fradiról a tréner apepsifoci.hu.nak. – Elég nagy csend van azért arról, hogy a Fradi még mindig kiesőjelölt, akárcsak az Újpest, a Haladás, a Siófok és a Pápa. Ami a zöld-fehérek igazolásait illeti: Beliczky ígéretes, NB I-es meccsei is vannak még, úgyhogy nem zsákbamacska, ugyanakkor kérdéses még, hogy mire lehet képes. Busai azon játékosok közé tartozik, akik előjöttek a külföldi “rejtekhelyről”, de az MTK-ban és az U-válogatottakban jól játszott. Az mondjuk meglepett, hogy a Fradiban középső védőként szerepelt, én középpályásként emlékeztem rá. Batik tehetségnek mondható, magas gyerek, aki még aligha lesz meghatározó egy Ferencvárosban, de kétségkívül érdemes összeszedni az ilyen gyerekeket. Ott van viszont az NB II-es csapat, onnan pedig már csak egy ugrás az NB I – csak át kell irányítani az öltözőben… Úgyhogy kétségkívül jó húzás ez a Fradi részéről, de elsősorban Kulcsár látszik egyelőre erősítésnek.

(Pepsifoci)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva