Kubatov: Marad a szkenner.

FradiMob - 2016. március 10. csütörtök, 15:39

Nincs trágár beszéd, nincsenek fasiszta jelképek...Kubatov Gábor a magyaridok.hu-nak nyilatkozott:

– Térjünk vissza egy kicsit a Fradihoz. Közelednek-e az álláspontok az FTC vezetése és a véna­szkennert elutasító futballszurkolói csoport között?

– Mi nem engedhetünk. Szükségünk van a vénaszkennerre a kapuknál történő biztos ellenőrzésre, amit ez a szerkezet testesít meg, ráadásul az ellenzők félelmei alaptalanok voltak, mert az elmúlt több mint másfél évben semmilyen személyiségi jogi visszaélés nem történt. Ha elfogadják, hogy a stadionba beazonosítottan kell bejönni, normálisan kell viselkedni, nincs kirekesztés, nincs trágár beszéd, nincsenek fasiszta jelképek, akkor természetesen örömmel látjuk őket. Azt szeretnénk, ha minél több ember ülne a lelátókon.

– Jól halad a bajnokságban a Fradi. Meglesz-e a bajnoki cím és mi a következő cél?
– Végre 12 év után most nem lehetetlen, hogy a bajnokságot megnyerjük. Gyakorlatilag négy meccsen kell még győznünk, és megvan az első hely. Szeretnénk megnyerni a Magyar Kupát és utána nemzetközi szinten az a maximumcél, amit most Magyarországról el lehet érni, hogy a Bajnokok Liga vagy az Európa Liga csoportkörében nemzetközi tapasztalatokat szerezzünk. Amennyiben elérnénk a csoportkört, följuthatnánk egy olyan pódiumra, amit a pluszbevételekből évről évre megtarthatnánk. Meg kell ragadnunk a pillanatot, ha eljön, és akkor nagyon ügyesnek kell lennünk.

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére