Újabb jobbikos pofon Kubatovéknak...

Németh Balázs - 2016. július 14. csütörtök, 19:33

Folytatódik a pártok csatája a Ferencvárosnál...

A jobbikos n1tv derítette ki az alábbiakat...

Évekig irányította Vizoviczki László diszkóbirodalmának kommunikációját a Blikk egykori főszerkesztő-helyettese Volly György, aki évek óta a Ferencvárosi Torna Club kommunikációs igazgatója. 

Volly György 2012-ben került a fradi kommunikációs vezetői székébe, még azt megelőzően, hogy Vizoviczkit és társait letartóztatták. Ekkor Vizoviczkinek is dolgozott, de mint egyik leveléből kiderül, ezt jobban látta titokban tartani.

A birtokunkba került emailek szerint Volly hozzáfért a diszkóbirodalom belső levelező rendszeréhez, amire csak a főnököknek volt jogosultsága. Flyerz Admin néven többször is adott utasítást a dolgozóknak.
Az egyik birtokunkba került levelét azután az emlékezetes eset után írta, amikor 2012. januárjában három, korábban a szigeten szórakozó fiatalt találtak eszméletlen állapotban a közeli HÉV megállóban.

Ennél az esetnél Vizoviczkiék egy trükkel próbálták meg elterelni a gyanút a szigetes szórakozóhelyekről. A birtokunkba került kihallgatási jegyzőkönyv szerint Varga István – Vizoviczki bizalmi embere – azt mondta az ügyészeknek: főnöke utasítására fecskendőket és liszttel töltött paketteket szórt szét a HÉV megállóban, amit másnap a fizetett rendőreik meg is találtak. Ezzel azt a látszatot akarták kelteni, hogy a fiatalok a megállóban vehették a drogot.Volly György az eset után általános utasítást fogalmazott meg a dolgozóknak arról, ilyen esetekben mi a helyes eljárás. Volly a “Főnök” (Vizoviczki László – a szerk.) kérésére írta meg az utasítást arra az esetre, ha az MTI a diszkóbirodalmat érintő esetről ír. Volly leírja, mi a hivatalos útja a helyreigazítási kérelemnek, de a levél végén az is olvasható, hogy végszükség esetén Wéber Ferencet az MTI belpolitikai szerkesztőségvezetőjét hívják közvetlenül. Volly a levélben meg is adja Wéber mobil elérhetőségét.


A Fradi jelenlegi kommunikációs vezetője egy másik, a diszkóbirodalom dolgozóinak szánt levelében pedig az UP! szórakozóhelyen  történt drogbotrány – amikor több fiatal rosszul lett a ginától – helyes kommunikációját írta le. Akkor a külső szervező cégre tolták a felelősséget.

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére