Húszezer forintot kaptak a választási irodás secusok.

FradiMob - 2016. március 31. csütörtök, 16:58

Újabb feljelentések és sajtótájékoztató Groupama Stadionnál...Politikai akcióban volt a Fradi Security a Nemzeti Választási Irodánál másfél hónapja. A sztorinak még nincs vége, és újra és újra előjön, mocskolva a Ferencváros nevét, kellemetlenséget okozva a mostani, de főleg a leendő szponzoroknak, nagyobb kárt okozva ezzel,mint bármilyen szurkolói kiírás.

Feljelentést tesz a Nemzeti Választási Bizottság a Nemzeti Választási Iroda székházánál február 23-án történtek miatt - erről egyhangúlag döntött csütörtöki ülésén a testület, szóltak a mai hírek.

Ezt követően a Nemzeti Választási Iroda  az MTI érdeklődésére azt közölte, az iroda elnöke, Pálffy Ilona kedden szintén feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a székháznál történtek miatt az Országos Rendőr-főkapitányságon.

Közben a Választási irodánál megakadályozott Nyakó István szólalt meg újra az ügyben.

Az ellenzéki politikus Budapesten, a Ferencváros Népligetnél lévő stadionjánál tartott sajtótájékoztatón azt mondta: az ügy politikai szálai az FTC-hez, a Fradi Securityhez, "az úgynevezett Kubatov-gárdához vezetnek", hiszen a független magyar sajtó kiderítette, a február 23-án az őt akadályozó kopasz férfiak egy része a Fradi alkalmazásában áll. Szerinte nem egy herceghalmi magánlakásban és nem is egy szolnoki edzőteremben tervelték ki a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történteket.

Közölte, sajnálja, hogy egy ilyen nagy múltú sportklub nevét méltatlan körülmények között említik, és biztos abban, hogy a Fradi drukkerei nem akarták azt, hogy "a politikai alvilág" cselekményei kötődjenek klubjuk nevéhez.

Ezért az akcióért húszezer forintot kaptak a részvevő személyek. Legalábbis a "csoportvezetőjük" ennyit kapott emberekként, aztán,hogy mennyit adott a "katonáknak" az majd kiderül.

(az origo.hu cikke nyomán)


Utolsó módosítás 2016. április 01. péntek, 09:46

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva