Egy óra alatt elárultak minket és a Fradi Tábort.

FradiMob - 2016. március 21. hétfő, 15:07

Békét kötöttünk, de a kurva az kurva marad...


Közel 13 ezer szurkoló olvasta azt a cikkünket, ahol leírtuk: a Ferencváros és a Ferencváros Tábora mindennél fontosabb, ezért az SZSZJN-t alkotó egyik csoporttal mellyel a viszonyunk ellenséges, félretesszük az ellentétet.

Erről itt olvashattok.

Maga az SZSZJN-FradiMob találkozó más okból jött létre. Az SZSZJN 3 és a FradiMob vezetője beszámolt a többieknek egy eseményről. Aztán elkezdték kidolgozni álláspontjukat. Eközben merült fel az ellentét kérdése, amelyet aztán korrekt módon egy időre felfüggesztettek.

De a kurva, az kurva marad.

Március 15én este 13 személy találkozott.

A Ferencváros Táborának vezetői.

Beszélgettek.

Az első mondat az volt, hogy a megbeszélésről semmi sem mehet ki, főleg annak oka nem. Mert szavunkat adtuk, hogy tartjuk a szánkat.

Azonban a 13 emberből egy valaki biztos,hogy egy ótvaros rohadt kurva. Mert az egyik internetes honlapnak mondhatni szóról-szóra kiadott mindent. Miközben a szavunkat adtuk. Az ótvaros rohadt kurva még azt is elmondta, amit egy közeli időpontban javasolni akartunk.

Kvázi a tárgyalási pozíciónkat gyengítette. Miközben mi pont azért kötöttünk ideiglenes békét, hogy ez a tárgyalási pozíció erősödjön.

Ez az ótvaros rohadt kurva így nem csak minket, hanem az SZSZJN-t és az egész Fradi Tábort elárulta.

Miközben ezrek vannak távolt attól a lelátótól ami számukra oly fontos, ez az ótvaros rohadt kurva még egy esetleges megállapodás esélyét is megkívánja akadályozni. Ezeknek fontosabb a hatalom, fontosabb,hogy a 20 kilós beteg testükkel a nagyfiúk asztalához ülhessenek, fontosabb, hogy megfeleljenek az ilyen-olyan haveroknak az ilyen-olyan pártokban, hátha csurran-cseppen valami jól fizető állás, ezeknek fontosabb a bosszú miután ki lettek csúfolva, fontosabba minden, mint a Ferencváros és a Ferencváros Tábor. Ezért keverik a szart, elárulnak mindent és mindenkit.

Természetesen úgy, hogy közben a haver újságíró minket mocskol újra. Nem először.

Persze rögtön felteszi mindenki a kérdést, ki ez az ótvaros rohadt kurva?  Mi meg feltesszük a kérdést, hogy mi a faszt akarunk gyerekek? A szavunkat adtuk, és lám-lám ennyit ér a szavunk? Ezeket után ti hogy fogjátok a szavatokat adni, hogy nem lesz "zsidózás" nem lesz "balhé a stadionban" stb.?

És miként lehet az, hogy a híres-hírhedt Ferencváros Táborának 13 vezetőjének a szavait egy szurkolóktól független honlapon olvassuk vissza?

Mit akarunk mi,amikor a legbelső körbe is min. egy ótvaros rohadt kurva van?

Visszatérve.

Egyelőre ne szűkítsük le a kört.

A találkozón több csoport volt jelen. Ha elkezdünk a sorok között olvasni, akkor pontosan látjuk, hogy kik és miért adták ki az információt, kiknek nagyobb a gyűlölete felénk, mint a megállapodás iránti akarata. Nézzük azt a bizonyos indítékot. Így a jelenlévőkből marad 6 ember. Ebből ismerve ennek a 6 személynek a hozzáállását, személyét, marad 2 talán 3 személy.

Természetesen egy csoportba tartoznak.

Mi csak úgy hívjuk őket a Cközepes kör.

Jelen pillanatban ők keverik a szart. Ha tehát ősszel még mindig a népligeti majálison nézzük a kivetítőt, akkor lehet nekik megköszönni.

Mi mindenképpen megfogjuk.

Utolsó módosítás 2016. március 21. hétfő, 16:51

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva