Kubatov Gábort szidalmazták a hazaiak – nézeteltérés, szektorkiürítés

FradiMob - 2016. február 14. vasárnap, 13:00

Két nap alatt, két botrány - ez a fradi szeku...


A labdarúgó NB I 20. fordulójában, a Békéscsaba–Ferencváros (0–1) mérkőzésen, a 60. perc környékén a hazai ultrák távoztak a szektorukból. A Nemzeti Sport Online a békési klub biztonsági főnökét, Haba Lászlót kérdezte a történtekről.

„A hazai táborban a második félidőben kialakult egy konfliktus, a szurkolók egymást kezdték lökdösni, ami miatt, megelőzve a helyzet elmérgesedését, a szektor kiürítése mellett döntöttem. A konfliktus abból alakult ki, hogy a Ferencváros biztonsági szolgálatától átjött egy személy, aki azt kérte a hazai szurkolóktól, hogy ne szidalmazzák az FTC elnökét, Kubatov Gábort. A tábor egy része ezt a ferencvárosi biztonsági munkatársat inzultálta, és ebből adódott aztán egy nagyobb vita a békéscsabai szurkolók között is" – nyilatkozta Haba László, a Békéscsaba Előre biztonsági szolgálatának vezetője.

„Való igaz, hogy a Ferencváros elnökét többször is szidalmazták a mérkőzés során a békéscsabaiak, akik között több, Békéscsabán élő Ferencváros-drukker is volt. Úgy gondolom azonban, hogy szólásszabadság van, a száját senkinek nem lehet befogni, ezért nem léptünk fel ezekkel a szurkolókkal szemben. Ha a Fradi biztonsági szolgálatának a tagja nem megy át a hazai szektorhoz, akkor nem alakul ki ez az egész konfliktus. Nem értem, mit keresett ott" – mondta Haba.

629bcsaba

A biztonsági főnök hozzátette, hogy jó a kapcsolatuk a békéscsabai ultrákkal, így hamarosan velük is megtárgyalják majd ezt az esetet, hogy levonhassák a tanulságokat és ne legyen többé szükség egyetlen szektor kiürítésére sem.

A biztonsági intézkedést a drukkerek tudomásul vették, nem tanúsítottak ellenállást, távoztak a stadionból.

A Ferencvárost is kerestük az ügyben, de a klubot még nem tudtuk elérni.

NSO

12715211_468412093349274_6394803588676456758_n

Kubatov Gábor párttársa a gyanúsítás szerint meggyilkolta, majd befalazta az áldozatát. Egy másik párttárs a vád szerint kétszer nagy erővel arcon ütötte az élettársát, a sajtónak pedig azt hazudta, hogy az asszony magától átesett a család komondor kutyáján. A klubnál alkalmazásban álló személy mellkason lövi a másik klubalkalmazottat, két Fradi játékos ittasan karambolozik, de nem mentőt és rendőrt hívnak, hanem garázdaként viselkednek.

Pártigazgató úr... Nem lehet, hogy neked és a haverjaidnak kéne a belépéshez szkenner, mindenki másnak pedig nem?

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva