Több eljárás is Sz.Ferenc ellen?

Watchdog - 2015. november 06. péntek, 09:44

Azt hallani befolyással üzérkedés is történt...Érdekes.

Pár hete a románok elleni mérkőzés után az ügyészség üzent a szurkolóknak, hogy kőkemény szigorral fog fellépni ellenünk.

Pár srácot, akik a határzárra gyakorlatozó rendőrökkel harcoltak vagy csak éppen e csoport tagjai voltak (esetleg azért mert onnan nézték az eseményeket) brutálisan nagy, 3-4 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt az ügyészség-Pesti Központi Kerületi Bíróság páros.

Pár napja a bérelt házában lövöldözött Sz.Ferenc a Fradi Security korábbi szurkolói koordinátor. Elmondása szerint önvédelemből lőtte meg a Fradi Security jelenlegi szurkolói koordinátorát.

Ettől függetlenül súlyos testi sértés kísérletével meggyanúsították.

Hogy miért kísérlet? Hát ez jó kérdés.

Hogy miért ne került előzetesbe,mint a belvárosban lövöldözők vagy éppen egy a városban hangosan ordibáló, azaz garázda szurkoló?

Ez egy újabb nagy kérdés.

Az ügyészség nem érezte okát, hogy közleményben figyelmeztesse a különböző securityk érdekesebbnél érdekesebb koordinátorait, hogy nem szabad csak úgy lövöldözni, mert szigorral fognak fellépni. Na persze, az ügyészség egy katonai szervezet, amit fentről parancsolnak, azt lent végrehajtják. De odafent még Orbánt nem zavarja a lövöldözés.

Az előzetes letartoztatás már csak azért is alapból járt volna Sz.Ferenc korábbi fidesz alkalmazottnak, mert meg nem erősített információink szerint befolyással  üzérkedés miatt nyomozás folyik Szőke ellen. (És két ittas vezetés is, bár informátorunk szerint ez nem lehet valós,hiszen Feri sosem ivott, ő inkább szívott.)

Ez a befolyással üzérkedés összecseng azon hírekkel, miszerint az FTC-től azért rúgták ki Sz.Ferencet, mert Kubatov illetve a fidesz és a Ferencváros nevében, rájuk hivatkozva vett fel különböző összegeket ilyen-olyan vállalkozóktól. 

A kérdés az, hogy az eljárás megindulás után rúgták ki vagy az FTC vezetői értesültek az üzérkedésről és miközben kirúgták, feljelentést is tettek.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva