Kubatov gyilkosa oda szart ahonnan evett.

FB - 2015. október 02. péntek, 09:46

Korábbi munkatársai szerint is...Pár hete az FTC kirúgta Sz.Ferencet Kubatov régi haverját. (Mint leírtuk, ahhoz,hogy elinduljon egy békefolyamat Kubatov és a Tábor között, először azokat kell a klubtól eltávolítani akik az elmúlt évek során hazugságokkal szórták tele a klubot, így keresve pénzt. Erről itt írtunk: Mikor lesz béke?. Most az egyik személy távozott. Mondjuk a helyére beugrott a maffia komplexusban szenvedő Kindlovits Máté.)

Pontosabban ő ott sem dolgozott, ezt az FTC tagadja.

Kirúgták, állítólag ki is lett tiltva, mert azt hallani, Kubatovra és a fideszre illetve az FTC-re hivatkozva csal ki pénzeket innen-onnan. Azt is hallani,hogy ez a mai napig így van, hiába is az a bizonyos eltávolítás. Azt is hallani,hogy korábbi munkatársait is átverte, meglopta, feldobta stb. (Mindenki válassza ki a neki tetszőlegeset.)

Hallani sok mindent, de a valóságot csak páran tudják. Páran tudjuk. Egyszer talán mindent meg is osztunk veletek.

Addig is olvassátok a Fradi Secu mostani vezetőjének egy a facebookon megjelent véleményét a korábbi barátjáról, Szőke Feriről. (Aki nem tudná,hogy Szőkének mi köze volt Hypos Feri halálához az itt olvashatja el.: Hypos Feri halála...)

F.P.:

"A BARÁT..!!!! Szerinted ( SzFerencPrivát ) nincs miről beszélnünk valóban nincs de ez nem rajtad hanem rajtam múlik . Tényleg nincs mit mondanom , mert te az ősszes olyan fogalmat amit itt másokra elhordtál .... vamzer , sunyi róka, áruló , hazug, csaló, spicli és még sorolhatnám azt te ( szándékosan kis betűvel a te ) egymagad kimerítetted Velem szemben ... !!!! Elfelejtetted már ki is voltál és honnan jöttél ( de az is lehet hogy Én hittem benned túlzottan ) ..., de amíg te a kamu világodban hintáztatod magad és elhiszed hogy még valaki vagy , addig Én soha nem felejtem el honnan jöttem és ki voltam vagyok ....dolgozom ahogy mindig is tettem, esténként nyugodtan merem álomra hajtani a fejemet mert becsületes és tisztességes ember vagyok !!! Egyet viszont jól jegyezzél meg a Fradiból elküldtek és attól a naptól fogva semmi közöd hozzá , mert te oda szartál ahonnan ettél !!!! Nyugodtan fenyegetőzhetsz ahogy eddig is tetted .... Elvitetsz


Utolsó módosítás 2015. október 03. szombat, 06:15

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva