Bunda volt a Fradi-Debrecen?

FradiMob - 2014. október 28. kedd, 08:58

Vénaszkennert, kártyát és buszoztatást a focistáknak..

Ekkora mázlit! Az ázsiai bundamaffia egyik vezetője, a hazai focifogadási per vádalkuval védett koronatanúja, Wilson Raj Perumal (49) érdekes módon sokszorozta meg 100 euróját (30 ezer 800 forintját) és kaszált 11 250 eurót (3,4 millió forintot).

A Debrecenben élő szingapúri „üzletember” az internetes közösségi oldalára tett fel egy képet, amelyen egy nyerő tippszelvény látható. A tulajdonosa megfogadta, hogy a vasárnapi Debrecen–Ferencváros NB I-es találkozón a szünetben a vendégek vezetnek majd és a vége döntetlen lesz (a 2-2-es meccs félidejében 1-0-volt a Fradinak), s ugyancsak pénzt tett a Jagodina-Partizan szerb bajnoki hazai sikerére (1-0-ra győztek a vendéglátók). Az előbbi kötés telitalálata 15-szörös, a második 7,5-es szorzót jelentett.

Vajon ennyire jók a megérzései? Emailen kérdeztük meg Perumalt, honnan kapta a tippeket és mit gondol, befolyásolták-e az élvonalbeli találkozók eredményét?

– Ki tudja? Csak hallottam néhány infót a mérkőzésekről. Ha akar találni néhány bundameccset, akkor keressen Afrikában. Nagyjából a csapatok hatvan-hetven százaléka köszöni az extra pénzt – válaszolta angolul Wilson Raj Perumal, aki korábban nemcsak a saját bűncselekményeit tárta fel a bíróság előtt, hanem részletes leírást adott a magyarok szerepvállalásáról is.

Perumal elárulta, egy meg nem nevezett személytől hallotta, hogy érdemes fogadni a DVSC–FTC-re.
Természetesen megkerestük az érintett klubokat, a Ferencvárosnál nem kívántak reagálni a hírre, Debrecenben pedig nem gondolnák, hogy bunda lett volna a bajnoki.

– Aki látta ezt a meccset, az nyugodt lehet, minden gyanú felett áll a találkozó – mondta lapunknak Szilágyi Sándor (64), a Loki cégvezetője.

Perumal a nyereménnyel tovább játszott. Közösségi oldalán jelezte, két eseményre – egy tegnapira és egy maira fogadott – ezek 47 250-et (14,6 millió forintot) hozhatnak.

Íme a nyerő szelvény: megfogadták, hogy a szünetben vezet Debrecenben az FTC, a vége döntetlen lesz, s hogy Szerbiá­ban a Jagodina megveri a Partizant

Blikk

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva