Nagyok leszünk és híresek?

FradiMob - 2014. május 30. péntek, 21:11

Vasárnap sorsdöntő mérkőzést játszunk, hosszú idő után végre kijuthatunk a nemzetközi kupába, ahol komoly kötelezettségeink vannak.

A múltból. Számon tartanak minket és tartanak is joggal tőlünk! Sajnos egyelőre nem a focistáinktól, hanem tőlünk! Ez azért mégis valahol jó érzés, mert nagyok voltunk, híresek és újra azok lehetünk! Ezért az egészséges fanatizmusunkkal mindent el kell söpörni vasárnap, egy olyan országból ahol az EP választás napján Magyarország miniszterelnöke, a gyűlölt ősi rivális színeiben, lila-fehér nyakkendőben jelent meg. Nem véletlenül. Meccsről jött, ahol még a hangja is elment, ebből adódóan inkább felemelik az NB- I létszámát, de nem ejtik ki Orbán kedvencét: a Dózsát!

Bezzeg minket…

És azt mondják: mi lettünk, vagyunk, a rendszer csapata. Egy nagy lófaszt! Úgy csinálnak, mintha velünk lennének, és közben lassan fojtogatnak, a EEE-t, nagyobb legyen a szenvedés. Mi ránk úgy tekintenek: üzlet, piac, egyszerűen zsíros ügyfelek vagyunk nekik! Nagyok voltunk! Emlékszel? Menekült mindenki!

Bécs, Antwerpeen, Szófia, Koppenhága, Pozsony, Bréma, Porto, Brüsszel…sorolhatnám hadjárataink városait, rettegett tőlünk Európa! Legendás történések, pályán, lelátón, utcákon. Család voltunk! Olyan emberekkel, akiknek az élete a FRADI! Volt csapatunk is, magyar csapat, piros-fehér zöld hittel, fanatizmussal! Egymásért éltünk!

Aztán 1995-ben feltöltődött volna a klub kassza, de „véletlenül” a Horn-Kuncze kormányhoz jutott vissza a BEK-ben keresett vagyon és elkezdődött a vesszőfuttásunk. Csak léteztünk, vegetáltunk. Kiárusítottak minket, SZDSZ-es lenyúlás Várszegivel, mohó MSZP-s harácsolás vette kezdetét. A történelem ismétli önmagát, megint minket üldöztek, mint az 1950-es években. A nevünket most nem vették el, de mire Gyurcsány hatalomra került, az NB II-be kényszeríttetek, negyed annyi bűnért, mint most van a Dózsának!

A 2006-os MTV ostrom után, szurkolóinkat nyilván tartották, első számú ellenségek voltunk az NB II-ben is. Jöttek a vörös szegfűs „angolok”, amitől sokan megnyugodtak, pedig az is átbaszás volt, mint a mostani Kubatov féle! Leszünk? Dunaszerdahelyre kell menni. Ott megérezheted, mi veszett el a Fradiból, 1995 környékén. De nem adhatjuk fel! Annak ellenére, hogy üzletet csinálnak klubunkból pártszélkakasok, mi akkor is tovább visszük őseink zöld-fehér hagyatékát! Soha nem adjuk fel, megtartjuk ősi hitünk, az egészséges fanatizmusunknak győznie kell! MINDENHOL!

Mi vagyunk az igazi Ferencváros! Győzelemre fel! Voltunk, Vagyunk, Leszünk!

Kovács Géza


Európából kitiltva c.könyv még elérhető. A könyv ára: 1700 Ft+300Ft postaköltség. OTP 11773401-11513692 (Buko Zsuzsanna) Az utalási közlemény mellett ide is adják le a postázási címüket: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Budapesten vásárolható: Turánia Bolt, VI. ker, Zichy Jenő utca 34. (Oktogonnál) A 100 Zöld-Fehér történet és a Huligán Napló még korlátozott számban kapható! Ára: 1500 Ft+300 Ft/ postaköltség könyvenként.

Utolsó módosítás 2014. június 02. hétfő, 11:38

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva