Egy újabb gyilkos a Fradi Secuban! Kubatov ezt magyarázd meg! (FRISSÍTVE)

FradiMob - 2013. október 01. kedd, 12:13

Csak szólunk, innentől neked nincs jogod kitiltani senkit...

Egy újabb bűnöző, egy újabb gyilkos a Fradi Securityben?
Kubatov régi barátja, a gyilkosság miatt börtönben ült Szőke Szabó Ferenc mellett egy újabb gyilkos a security soraiban?
És ezek után még mindig a szurkoló a bűnöző?
Még mindig a szurkolókat kell listázni?

Kubatov, erről lesz videó? 
Lesz eltíltás?
Arról volt szó első és utolsó eset volt a debreceni secu fiaskó...
Dolgozz meg már a fizetésedért bazdmeg!!!!

És még mielőtt azt mondanád, hogy te erről semmit sem tudsz, íme egy facebook bejegyzés az oldaladról:
kép:Emberölés vádjával áll eljárás alatt az a férfi, aki az elmúlt időszakban -fényképek tanúsága szerint- biztonsági emberként teljesített szolgálatot a Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató irányítása alá tartozó Ferencvárosi sportklub biztonsági cégénél.


A Fradi ideiglenes otthonául szolgáló Puskás Ferenc Stadion hazai szurkolók belépésére szolgáló bejáratánál tartott sajtótájékoztatót Apáti István és Zagyva György Gyula, a Jobbik országgyűlési képviselői.
(Zagyva akárcsak kubatov , a Parlament Emberjogi Bizottságának a tagja.
A 2006-2008as utcai események során bebörtönzött szurkolótársainkat rendszeresen látogatta a börtönökben, figyelve a fogvatartási körülményeiket.)

Apáti István kiemelte: a Fradi meccseit biztosító, Kubatov Gábor felügyelete alá tartozó securitynél föltűntek olyan alakok, akiket már vagy elítéltek emberölés miatt vagy életellenes bűncselekmény gyanújával vannak eljárás alatt. Apáti fényképeket is bemutatott a hétvégi Puskás Akadémia (Felcsút)-Ferencváros meccs előtti beléptetésről. ezeken látszik, a meccsre igyekvőknek beléptetőrendszer híján 50 tagbaszakadt securitys gyűrűjében lehetett a stadion szektorát megközelíteni. A Jobbik képviselője feltette a kérdést: ez volna a Kubatov- és Orbán-féle családbarát stadion? "Vajon Orbán Viktor vagy Kubatov Gábor bemenne-e a családjával egy mérkőzésre ilyen körülmények között, ha amúgy nem a VIP-páholyba szólna a kényelmes helyük?"

Apáti ezen kívül felháborítónak tartja Kubatovék múlt heti erkölcstelen "közvéleménykutatását". Ismert: a Fradi részéről egyesével hívogatták fel a regisztrált, kártyás szurkolókat és feltették a kérdést, miszerint kitiltás legyen-e a sorsa az előző heti, Újpest elleni szuperrangadón a csapat győzelmét a futópályán ünneplő szurkolóknak.

Zagyva György Gyula elmondta, Kubatov Gáborék a szurkolókat tartják bűnözőknek. Ezzel szemben épp a Fradi-securitynál dolgozott a Pápa és az Újpest elleni meccseken az elmúlt hetekben az a B.Ádám Ferenc, aki emberölés gyanújával áll eljárás alatt. A férfit a Vizoviczki László-féle óbudai Hajógyári-szigeten történt emberölés társtetteseként gyanúsítják. Eszerint B. Ádám Ferenc az éjszakai élet ismert vezetőjének, Vizoviczkinak a szórakozóhelyén társával meggyilkolt egy fiatalembert, Haraszti Gergelyt. Nyolc hónapot ült előzetesben.

A Fradi-Újpesten, ahol a gyilkossággal gyanúsított férfi Kubatovék biztonsági embere volt a megölt fiú bátyja felismerte B.-t, oda is ment hozzá, a gyanúsított pedig távozott. Az elhunyt fiatal bátyja ezek után jelezte ezt Kubatov Gábor Facebook-oldalán, Szabó Ferencnél, a Fradi szurkolói koordinációs vezetőjénél is, mindenhonnan intézkedést ígértek.

Hát persze, hogy nem lépett semmit Szabó, hiszen ő is emberölésért volt börtönben...

Személyesen fordult továbbá Kabók Józsefhez, a Magyar Labdarúgó Szövetség biztonsági bizottságának a tagjához, aki válaszában leszögezte: ilyen nevű férfi nem volt a meccsen regisztrált biztonsági őr.

Zagyva feltette a kérdést Kubatov Gábornak: dolgozott-e a gyilkossággal gyanúsított férfi nekik, ha igen, milyen jogon, ugyanis életellenes bűncselekmény miatt eljárás alatt álló személy nem kaphat vagyonőri igazolványt, emígyen nem is teljesíthet biztonsági szolgálatot.

Ha pedig hivatalosan nem dolgozott biztonságiként Kubatovéknak -mondta Zagyva- akkor mit keres a fényképfelvételeken, ahol jól látható securitys mellényben állja útját a meccsre igyekvő szurkolóknak?

(alfahir.hu )

Utolsó módosítás 2013. október 02. szerda, 09:50

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva