Döntött az MLSZ: nem csúszhat a Győr-Fradi

FradiMob - 2013. augusztus 01. csütörtök, 16:57

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága július 31-ülésén versenyügyi eljárás során - tárgyalás mellőzésével - döntést hozott a Győri ETO FC Kft. kérelme kapcsán - jelentette az mlsz.hu.

Az MLSZ Versenybizottsága nem járul hozzá, hogy a 2013. augusztus 10-én (szombat) 21.00 órára kisorsolt Győri ETO FC - FTC OTP Bank Liga NB I-es bajnoki mérkőzés időpontját módosítsák. A Versenybizottság döntése végleges, ellene fellebbezésnek helye nincs.

 

Az indoklás szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága a Győri ETO Kft. beadott kérelmét megvizsgálta, és megállapította, hogy a mérkőzés elhalasztásához az FTC Labdarúgó Zrt. sportszervezete nem járult hozzá. Az MLSZ Labdarúgás Versenyszabályzat 31.§ (1) bekezdése szerint a mérkőzés időpontja csak a sportszervezetek közös kérelmére módosítható, ezért a bizottság a fentiek szerint határozott.

 

Amint arról korábban beszámoltunk, a bajnokcsapat a BL-győztes Bayern München augusztus 11-ére szervezett győri gálamérkőzése miatt kérte az FTC illetékeseit, hogy menjenek bele az előző napra kitűzött bajnoki rangadó elhalasztásába. Miután ezt a fővárosiak elutasították, Klement Tibor ETO-ügyvezető az nb1.hu-nak nyilatkozva, barátságtalan lépésnek minősítette az elzárkózásukat.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva