Győri identitás zavar...

FradiMob - 2013. május 26. vasárnap, 13:26

A magyar ultratársadalom szégyenei...


A szombati Győr - mtk bajnokin, a hazai tábor eme hazaáruló koreóval rukkolt elő. Volt minden, mint a búcsúban. Tót, oláh, rác, szlovén és még néhány másik nemzet lobogója. A politikusaink is megirigyelhetnék.

Nemrég a Győr kézilabda szurkolói a román Valcea szurkolóival barátkoztak. A "foci drukkereik" mindig azzal védekeztek, hogy ők más csoportosulás, nem ugyanahhoz a brigádhoz tartoznak. Most láthatjuk igazán, hogy hova is tartoznak. Ez az eset azért is érdekes, mert a győriek köztudottan jó viszonyt ápolnak a Dunaszerdahely szurkolóival. Most őket is megalázták.

Csoda, hogy -egy héttel a Trianon emléknap előtt - a magyar zászló egyáltalán kikerült az 50 fős táboruk szektorában. A képen megfigyelhető az identitás zavaros szurkolók, Harcos és egyéb nemzeti ruhamárkákban pózolnak a zászlókkal. Elmondhatjuk, hogy totális identitás zavarral küszködnek.

Olyan nemzetek zászlajait lobogtatták, ahol a magyar nyelv és magyar jelképek üldözendőek. Olyan nemzet zászlaját lengették, akik lemészárolták szurkolóinkat 1992-ben és 2008-ban. Olyan nemzet zászlaját lobogtatták, akik ősi országunk részeit bitorolják. Olyan ország zászlaját lobogtatják, ahol a politikusok tankkal jönnének Budapestre... Olyan nemzetek zászlajait lobogtatják, ahol hetente magyarokat vernek, és magyar jelképeket rongálnak meg.

És még sorolhatnánk...

Ami a legrosszabb, hogy nem volt EGY szurkolójuk, aki ezt a gyalázatot megakadályozta volna.


Ők Magyarország bajnokai, ők fognak minket képviselni Európában...

Se mennyiség, se minőség!!! Magyarország szégyenei!!!

Utolsó módosítás 2013. május 26. vasárnap, 13:59

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva