Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 1058

Fradistát késeltek a cigányok!

Administrator - 2013. január 02. szerda, 16:33

Előbb-utóbb vissza kell csapni...


Egy újabb fradista társunkat ért támadás,ezúttal Szigethalmon szúrt a kisebbség egy szórakozóhelyen Szilveszter éjjelén. Az élsportoló,boxoló szurkolótársunkba és barátaiba azért kötöttek a helyi kisebbség tagjai mert úgy érezték, -nekik felzárkoztatásraváróknak- nem kell sorban állni, mint bármelyik magyarnak. A rendőrség persze megint a sértett magyart űldözi...

A kérdés: vajon mikor csapunk vissza? 
Ez a srác is kap kiírást vagy az csak a horvát Gotovinának jár?


Keményen harcoltak a magyarok, a cigányok végigszurkálták őket – egyikük még lélegeztetőgépen van


Újév hajnalán egy szigethalmi szórakozóhelyen tömegverekedés tört ki, melynek során a balhét kezdő cigányok két embert megkéseltek. A rendőrség eddigi tájékoztatása szerint egy 17 éves fiatal szurkált, de több tucatnyian vettek részt a verekedésben.

Több ember sérülésével járó tömegverekedés tört ki a szigethalmi Zsigmond söröző és pizzéria mosdójában szilveszter éjjelén. Egy fiatalt emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség.

A facebookon ismerősök és hozzátartózok osztottak meg részleteket. Ezek szerint a konfliktus azért kezdődött, mert a cigányok nem akarták kivárni a toalett előtt várakozó sort. A kitörő verekedésben a megtámadott magyar fiatalok, lévén, hogy többjük képzett élsportoló volt, visszaverték a támadókat – ennek lehetett következménye a gyilkossági kísérlet. A rendőrség mai napra ígért részletes tájékoztatást, annyit azonban már most is lehet tudni, hogy a két életveszélyes sérült közül az egyiket, Sávoly Gergőt a támadó cigánybűnöző háromszor mellkason, egyszer combon és egyszer hasba szúrta. A súlyos sérülések ellenére már nincs életveszélyben.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 17 éves szigethalmi fiatalembert gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették. Ellene a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

ver

A rendőrség tájékoztatásával ellentétben nem a szórakozóhely előtt történtek a késelések, hanem a mosdóban.

Információink szerint a szigethalmi szórakozóhelyen bulizó magyar társaság egy része sportoló volt, a két megkéselt fiatal közül az egyik ketrecharc, a másik pedig ökölvívó magyar bajnok.

Az egyik megszólaló hölgy -aki szintén ott volt a verekedés alatt a kocsmában- azt írta a közösségi portálon, hogy a magyarok önvédelemből verekedtek a rájuk támadó cigánybűnözőkkel. Az ökölharc során azonban a cigányok alulmaradtak, hiába voltak túlerőben, így több kés is előkerült. Miután a mellékhelyiségben az első késelés megtörtént, az emeletre felmenekítették a sértettet, ahol társai a lehetőségeikhez mérten megpróbálták elsősegélyben részesíteni.

rend

Fent több magyar azt nézte ki tudnak e ugrani az ablakon annyira bepánikoltak (lányok)!” - írja a szemtanú, aki szerint a második késelés akkor történt, amikor a rendőrség már a helyszínen volt. Az áldozat, Bozsányi Gergely állapota súlyos, lélegeztetőgépen tartják. A megtámadott társaság tagjai a rendőri intézkedést is keményen kritizálják, szerintük ugyanis olyanokkal foglalkoztak a valódi tettesek helyett, akik nem követtek el semmit. Üzeneteik szerint a cigányok a hely előtt később is halálosan megfenyegették a magyarokat, akiket származásuk miatt becsméreltek, és tanúskodás esetén kilátásba helyezték, hogy meg fogják őket ölni. A rendőrség mindössze egy embert állított elő, pedig szemtanúk szerint mintegy negyvenen támadtak rá a körülbelül húszfős magyar társaságra.

forrás: barikad.hu – képek: MTI, facebook

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva