Buzi olimpia a Fradi pályán?

Administrator - 2012. június 21. csütörtök, 21:10

Mondjátok ki,hogy nem lehet!


Budapesten rendezik június 27-től a buzi olimpiát. Ezzel kapcsolatos felhívásunkat itt olvashatjátok: http://fradimob.hu/index.php/friss/hirek/item/2417-olimpi%C3%A1t-akartok?-megkapj%C3%A1tok 


Az olimpián lesz minden amitől a melegeknek folyik a nyála: sakk, szinkronúszás és tánc.
Lesz egy labdarúgó kupa is,amivel kapcsolatban a szervezők ezt írják:

2. A verseny helyszíne

A Labdarúgó Kupa két helyszínen kerül megrendezésre, egyikük Budapest egy meghatározó Labdarúgó Klubjának a stadionja. Megközelítése könnyű és egyszerű. A város zajától, szmogjától mentes sportközpont nagyszerű kikapcsolódást nyújt a sportolni vágyóknak. Külön parkoló biztosított.
2012. június 28- 29-30. (csütörtök, péntek, szombat)

Nos...
Meghatározó klub az FTC is,és az Albert Stadion megközelítése könnyű és egyszerű, ahol külön parkoló biztosított.

Azt tudjuk,hogy Nyíri Zoltán elnöki tanácsadó facebook profilja szerint a nők és a férfiak iránt is érdeklődik.

Azt is tudjuk,hogy Kocsis Máté a szurkolói csapat helyett,a fő rivális négerek utánpótlását képező józsefvárosi cigányoknak ajándékozott Fradi melegítőket. 

Azt is tudjuk,hogy a rasszizmus elleni Mahatma Gandhi Emberi Jogi Szervezet az FTC partnere és rendszeresen az Albert stadionban tartja a konferenciáit. Pisont Istvánnal,aki a legnagyobb ci... 

Azt is tudjuk,hogy Kubatov Gábor (Parlament Emberi Jogi Bizottságának a tagja) szerint a Nagy-Magyarország motívum kirekesztő. 

Azt is tudjuk,hogy az FTC vezérigazgatója Orosz Pál egy kicsit más,mint mi...

Azt egyelőre nem tudjuk,hogy hol lesz a buzi olimpia labdarúgó kupa (az ultras liberi szerint Kispesten) ,de azt tudjuk,hogy az Albert Stadiont és a Ferencvárosi Torna Clubot nem lehet bemocskolni egy ilyen eseménnyel!

Felszólítjuk az FTC vezetőségét, egy közleményben nyugtassa meg a klub szurkolóit és jelentsék ki,hogy a Szentélyünkben nem lesz buzi olimpia!

Úgy tudjuk, hogy nem a Fradi stadion a célpont... hanem a Népligeti Fradi bázis.

Utolsó módosítás 2012. június 22. péntek, 07:02

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva