Green Boys Balaton

ggolyo - 2011. május 25. szerda, 08:08

Kis csoportunk csírái még a 1996-os évre nyúlnak vissza, amikor létezett egy bizonyos Ultras Tihany elnevezésű csoport, ami az NB III-as Tihany PSE alakulatát hivatott támogatni.

Az a csoport 2000-ben megszűnt, de mindig jó szívvel gondoltunk vissza arra a 4 évre. A 2000-es években is több Fradi meccsre feljártunk kocsikkal, vonattal, ki hogyan. Mivel egy Ferencvárost szerető baráti társaság vagyunk, így több Fradi és válogatott meccsre is kilátogattunk már a megalakulás előtt is közösen.

A Magyarország- Bosznia-Hercegovina meccsről hazafelé vezető úton vetődött fel az ötlet, hogy szervezettebb formában is meg kellene jelenni a Ferencváros mérkőzésein. A szavakat a 2008-as év végén követték a tettek. Kigondoltuk a csoport nevét, csináltunk egy kisebb drapit , amit a 2009-es év első idegenbeli, Tököl elleni mérkőzésén feszítettünk ki először a kerítésre. Azóta több idegenbeli mérkőzésen, valamint minden hazai meccsen képviseltettük magunkat. Főként focimeccsekre járunk, de megfordultunk már a női és férfi kézicsapat, továbbá a férfi hokicsapat meccsein is. Csoport magját főként balatonfüredi és környékbeli, aszófői és tihanyi srácok alkotják. 6 fővel alakultunk meg, a jelenlegi létszám 10 fő körül van, de többen jelezték hogy szívesen csatlakoznának hozzánk. Természetesen ezt szívesen vesszük, várjuk a Balaton környéki és a Nyugat –magyarországi zöldek jelentkezését! Szerettek volna lányok is belépni, de mivel Green Boys Balaton a nevűnk így elég hülyén vette volna ki magát a dolog. A GBB mentalításához az ultra stílus áll közelebb, amit jelez többszöri tüzezésünk, valamint most elkészült kétrudasunk is. Rendelkezünk 2 féle egyenpólóval, valamint egyenpulcsival is. A téli szünetben elindult weboldalunk is a www.greenboysbalaton.lapunk.hu címen. Terveink között szerepel hogy minden idegenbeli túrán részt vegyünk, növeljük a csoport létszámát, egy új, nagyobb drapi készítése, valamint hogy nagyobb részt vállaljunk a most újjáalakuló FSZSZ munkájából. Köszönjük a lehetőséget hogy bemutathattuk kis csoportunkat ezen az oldalon. Továbbra is CSAK FERENCVÁROS! Kitartás!
Utolsó módosítás 2012. május 26. szombat, 09:50

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva