Nyugaton....: Anglia

ggolyo - 2012. október 30. kedd, 11:02

Európai kitenkintő.


Reading - Fulham, Premier League

Ez a párosítás érdekes módon az utóbbi néhány évben mindig elég mozgalmasra sikeredett, hálistennek nem volt ez másképp a hétvégén sem!
Körülbelül 100 Fulham huligán utazott (ez szerintem már nagyon a max létszámukat súrolhatja...) két brigádban. Meccs előtt az egyiknek sikerült ütnie, körülbelül 25 Reading és 50 Fulham srác csapott össze egy buszmegállóban. Hazai oldalon jópár sérült, egyikőjük egy elég komoly arccsonttörést szedett össze...
A mérkőzés után sikerült újra találkozniuk ezúttal a belvárosban, több pubban is zajlott az élet, szóval igen szórakoztató nap volt a feleknek.

Birmingham City - Leicester City, Premier League

Egy 30 fős Leicester brigád ivott egy pubban, akikhez odament egy Brum City huligán, hogy ledumáljon egy félreeső helyet. A srácot körbeállták, kapott pár pofont, valaki leakarta ütni egy üveggel.
Nem sokkal rá a srác visszament a brigádjával, leicesteriek kijöttek a pubból, repültek az üvegek/poharak, majd utána az emberhátrányban lévő Birmingham Citysek megcsúsztatták őket. Akadt mindkét oldalon komoly sérült, egyik leicesteri komolyabb fejsérüléssel került kórházba, de az a birminghami se járt jól, aki a szitu után elsétált majd később 15 leicesteri ugrott rá...

Shrewsbury - Walsall, harmadosztály
A két rivális meccsén a huligánoknak is sikerült összecsapniuk, körülbelül 40-50-en voltak mindkét oldalon a belvárosi ütközetben, ami sajnos elég sok előállítással zárult. Az intézkedő rendőrök közül 3 megsérült.


Utolsó módosítás 2012. október 30. kedd, 11:04

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva