Nyugaton a helyzet változatlan!

ggolyo - 2012. október 20. szombat, 18:54

Egy kis kitekintő!Swindon - Coventry, harmadosztály
Egy 15 fős Coventry csoportra támadt rá 30-35 fiatal Swindon Townos srác, sok ideig nagyon jól tartották magukat a nagy emberhátrány ellenére a Coventrysek, de végül ők jöttek ki rosszabbul. Hálistennek a rendőrök viszonylag későn értek oda, így jópár percig tartott a csata.

Lincoln - Luton, ötödosztály
Egy híres publáncban sikerült összecsapnia a feleknek, a körülbelül 20v20-s matekból a lutoni fiatalok jöttek ki jobban. A dolog szépséghibája, hogy ennél jobban bekamerázott pubot nem is lehetett volna választani...

Oldham - Preston, harmadosztály

Az utóbbi évekkel ellentétben most rendes brigáddal utaztak a prestoniak, 60-an mentek a belvárosba, sajnos az oldhamiek nem készültek rájuk, így csak néhány fiatal volt ott. Ki is szúrtak vagy 20 fiatal Prestont, a 6-7 fiatal Oldhames rájuktámadtak de gyorsan elcsúsztak, visszamenekültek a pubjukba amit egy kicsit még megdolgoztak a prestoniak néhány billiárdgolyóval, vascsővel.

Meccs után kb. 20 oldhami próbálta betámadni a 70-80 fős Preston brigádot, de a rendőrök toppon voltak, így egy-két kisebb ütésváltáson kivül sok minden nem történt.

Chester - Halifax, FA Cup (de amúgy mindketten hatodosztályúak)

Néhány Halifax odafutott a chesteriekhez üdvözölni őket:20 perccel később szintén volt egy kis érdekesség a stadionban, ennek gondolom az illető nem annyira örült


Utolsó módosítás 2012. október 20. szombat, 18:58

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva