Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Kitekintő

- 2012. szeptember 19. szerda, 16:46

Európában megoldották!

Bristol Rovers vs Oxford United, negyedosztály, augusztus 18

11-től egy 50 fős, kicsit arrébb pedig egy 60 fős Bristol Rovers brigád piált a Gloucester Roadon, Bristolban. Az Oxford csoport a hosszú út legelején volt kb. 40/50 fővel, szintén egy pubban. Pár óra piálás után elindultak a stadion felé ezen a hosszú úton, közben a bristoliak száma már 150 fő körülre duzzadt, de több pubban voltak kisebb csoportokban.
Az oxfordi brigádot lekapcsolták, de kb. csak 10 rendőr kísérte őket, így a bristoliak többször rájuktámadtak.

Rengeteg Bristolos támadt például a Vic pub előtt, a rendőrök nem tudták tartani őket így az első sorok össze tudtak ütni, Bristol fölény de az oxfordiak állták azért a sarat, majd a rendőrök véget vetettek egy kis gáz+gumibot kombó segítségével.
15/20 oxfordi letudott lépni a kíséretből, és keményen odapakolták magukat a túlerőnek, amiért sok elismert kaptak a bristoliaktól (mégha csúsztak, akkor is)
A rendőrök rendet tettek, beterelték az egyik pubba az oxfordiakat és megvárták amíg lenyugszik az utca. Közben a bristoliak átmentek egy másik helyre, hogy onnan támadjanak, ha továbbviszik a rendőrök az Oxford brigádot. Ez egy fél óra múlva meg is történt, megint rájuktámadt rengeteg bristoli, a rendőrök nem tudták teljesen kordában tartani a dolgokat, első sorok összetudtak ütni, majd jött a gáz.
Ez a jelent kb. 3x zajlódott le még, a forgatókönyv mindig ugyanaz volt: nagy létszámú bristoli társaság rátámadt a kíséretre, harc a rendőrökkel, üveg/székdobálás, néhány ütésváltás az oxfordiakkal, majd gáz+gumibot.

Meccs után is lejátszódott ez egyszer, amikor kb. 30/40 oxfordi próbált meglépni a meccs vége előtt néhány perccel, de a rendőrök megcsípték őket, majd egy nagy létszámú Bristol csoport rájuktámadt, kb. 4 oxfordi borult amíg a rendőrök nem tudták teljesen kezelni a helyzetet.

Oxford United - Swindon Town, Football League Trophy(ez egy jelentéktelen kupa a harmad/negyedosztályú csapatok között), szeptember 5

Kb. 100 swindoni ment busszal a stadionhoz, semmi extra nem történt velük a rendőröknek köszönhetően. Egy 30 fős idősebb brigádjuk viszont rendőrök nélkül tudott a stadionhoz jutni, az oxfordi fiatalok egyből rájuk is támadtak, majd a rendőrök szétválasztották őket.
Meccs alatt a rendőrök bementek az oxfordi szektorba, hogy kiemeljenek 2 srácot akiknél füstbomba volt, de a többiek nem engedték ezt a rendőröknek, néhányan rájukmentek majd kaptak egy kis gumibotot.
Meccs után a 120/130 swindonit rendőrök kísérték, a lakótelepi helyi srácokkal kiegészült oxfordiak vagy 250 fővel próbáltak a közelükbe férkőzni, de a rendőrök folyamatosan visszaverték őket.

Stoke City - Swindon Town, Ligakupa, augusztus 28

Egy 30 fős Swindon brigádot találtak be a Stoke fiatalok, akiket könnyedén sikerült megcsúsztatniuk.

Nottingham Forest - Birmingham City, másodosztály, szeptember 15

Ez főleg a legfiatalabb birminghamieknek volt igazán izgalmas, akik az elöző szezon óta igyekeznek nevet csinálni maguknak. 15-en voltak kb, kétszer is sikerült összecsapniuk az idősebb Forest huligánokkal, az egyiknél repkedtek rendesen az üvegek, illetve az egyik birminghamit egy jelzőtáblával csapták le. Hogy ki nyert, azt nem tudni, egyik esetnél állítólag futottak másiknál pedig nyertek a fiatalok az idősebb, nagyobb Forest brigád ellen, de valaki szerint a rendőrök vetettek véget. Igazából mindegy is, a lényeg, hogy mozogtak egy jót...

Utolsó módosítás 2012. szeptember 19. szerda, 16:56

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva